STORITVE

storitve-inpos-kopalnice01

Svetovanje in 3D izris kopalnic

Inpos nudi širok nabor ploščic, kopalniškega pohištva, sanitarne keramike in dodatkov. Za lažjo odločitev vam v vseh tehnično prodajnih centrih zagotavljamo svetovanje in 3D izris. Kopalnico vam izrišemo s pomočjo programa VISOFT, ki zajema celotni proces prenove, od izbire primernih ploščic, dekorjev, kopalniškega pohištva, sanitarne keramike. Prostor si lahko ogledate iz vseh zornih kotov, skupaj s svetlobnimi učinki in odsevi.

Mešanje barv

Inpos vam s pomočjo strojnega niansiranja v kratkem času pripravi želeni odtenek barv za stene, fasade, les in kovino.  Odtenek si izberete na podlagi barvnih kart ali barvnih vzorcev. V naših trgovskih centrih vam barve pripravimo v profesionalni mešalnici Chromos Svjetlost in Jub.

storitve-inpos-mesalnicabarv02
storitve-inpos-razrezmetalurgije

Razrez metalurgije

Ponujamo razrez pohištvenih profilov, okroglega jekla, kotnikov in manjših nosilcev. Material razrezujemo z žago ali avtogeno z minimalno toleranco. V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji vam uredimo tudi laserski, plazemski, vodni razrez pločevin po vaših načrtih, cinkanje materiala, antikorozivno zaščito, izdelavo in montažo konstrukcij ter kovinskih ograj. Za slednje so vam na razpolago naši strokovnjaki na oddelku črne metalurgije v veleprodaji.

Razrez ivernih plošč

Inpos vam nudi tudi razrez ploskovnih lesenih materialov, robljenje, vrtanje, izdelavo okroglin in utorov na CNC lesnoobdelovalnih strojih.
Nudimo vam 90 dekorjev lesnih plošč in 20 dekorjev kuhinjskih pultov. Če potrebujete pohištvo nadstandardnih mer, barv ali oblik, je Inpos pravi naslov za vas!

storitve-razrez-ivernihplosc
storitve-izposojaorodij

Najem orodja in prikolic

Če potrebujete orodje ali prikolico samo za nekaj ur, dni ali teden, potem vam predlagamo izposojo. V naši ponudbi izposoje lahko najdete: udarno vrtalno kladivo, kotni brusilnik, aparat za rezanje keramičnih ploščic, bencinski generator, vrtalnik za zemljo, sveder za zemljo, cepilnik drv, prikolico, valjar, drobilnik vej, prekopalnik ter visokotlačni čistilec. Orodje in prikolice lahko najamete za 4 ure, dan, vikend ali cel teden.

Montaža toplotnih črpalk

Poleg ugodne ponudbe toplotnih črpalk poskrbimo tudi za strokovno montažo. Če se odločite za nakup toplotne črpalke skupaj z montažo, cena vključuje osnovno montažo in 9,5% DDV. Nižja stopnja davka se lahko obračuna, če ste fizična oseba in podpišete izjavo, da je objekt namenjen trajnemu bivanju in da je uporabna površina stanovanja manjša od 120 m2 oz. hiše od 250 m2.

storitve-inpos-montazatoplotnihcrpalk
storitve-inpos-montazastavbnegapohistva

Montaža stavbnega pohištva

Inpos nudi široko paleto stavbnega pohištva. Poskrbimo tudi za strokovno izvedeno montažo. Inposova montažna ekipa poskrbi za pravilne izmere, pripravi špalete, spoje, zagotovi tesnenje. Zaradi profesionalne ekipe smo pravi naslov za montažo strešnih, vertikalnih oken ter notranjih in vhodnih vrat.

INPOS, d.o.o., Celje | TEL: 03/ 428 61 00 | E: info(at)inpos.si | ODPRTO: PO–SO: 7.00–20.00, NED. - PRAZNIKI: 7.00–13.00