Razrez

 

Razrez lesnih materialov

Smo ponudnik vrhunskih mizarskih storitev razreza, robljenja, vrtanja izvrtin, izdelave okroglin in utorov na CNC lesnoobdelovalnih strojih. Po vaših načrtih ali pa naših predlogih si lahko izdelate novo pohištvo povsem po vaših željah ali pa obnovite staro pohištvo. Izbirate lahko med več kot 90 različnimi barvami lesnih plošč.

We cannot display this gallery

Sprostite svoje ideje, izdelajte si unikaten dom po lastni želji.
[sws_divider_line]

Razrez metalurgije

Ponujamo razrez pohištvenih profilov, okroglega jekla, kotnikov in manjših nosilcev. Material razrezujemo z žago ali avtogeno z minimalno toleranco. V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji pa vam ponujamo tudi laserski,  plazemski, vodni  razrez pločevin po vaših načrtih. Za slednje so vam na razpolago naši strokovnjaki na oddelku črne metalurgije v veleprodaji.

We cannot display this gallery

 

– RAZREZ MATERIALA (LASERSKI, PLAMENSKI, PLAZEMSKI, VODNI)
– CINKANJE MATERIALA
– ANTIKOROZIVNA ZAŠČITA ( PESKANJE IN BARVANJE): materiale vam speskamo in temeljno zaščitimo z različnimi osnovnimi barvami.
– IZDELAVA IN MONTAŽA KONSTRUKCIJ: v sodelovanju z našimi kooperanti vam izdelamo tehnično dokumentacijo (statika…) in izdelamo ter zmontiramo različne konstrukcije.
– IZDELAVA IN MONTAŽA KOVINSKIH OGRAJ: v sodelovanju z našimi kooperanti vam postavimo različne kovinske ograje

INPOS, d.o.o., Celje | TEL: 03/ 428 61 00 | E: info(at)inpos.eu | ODPRTO: PO–SO: 7.00–20.00, NED. - PRAZNIKI: 7.00–13.00