Montaža stavb. pohištva

Montaža strešnih oken

Kvalitetna montaža je ključna, zato jo izvajamo z vrhunsko izobraženimi monterji. Tako pomembna kot je vgradnja strešnega okna je tudi priprava špalet in spojev z obrobo strešnega okna in kritine. V primeru nepravilno narejenih špalet in spojev pride do kondenziranja, kar se večkrat neupravičeno povezuje s puščanjem strešnega okna.
Imamo bogate izkušnje z vgradnjo strešnih oken, zato priporočamo, da vgradnjo strešnih oken prepustite nam strokovnjakom.

Montaža vertikalnih oken

Moderna tehnologija je pripeljala do tega, da so vertikalna okna vrhunski izdelki z odličnim tesnenjem. Do toplotnih izgub in prekomerne kondenzacije pride največkrat v primeru napačno izdelanih notranjih oblog. Prav zaradi tega, tako pri novogradnji, kot tudi pri zamenjavi starih oken z novimi, priporočamo našo profesionalno montažo, ki pomeni garancijo za dolgotrajno ugodje.

Montaža vrat

Inposova montažna ekipa poskrbi za pravilne izmere, v nadaljevanju pred samo montažo vrat pa preverimo dovoljeno vlago v prostoru, ki je največkrat razlog za krivljenje notranjih vrat. Reklamacije zaradi previsoke vlage v prostoru seveda niso opravičene. Zelo pomembne so tudi nastavitve vrat, da ne pride do težav pri odpiranju in zapiranju vrat. Zaradi profesionalne ekipe in garancije na enem mestu, smo pravi naslov za izvajanje montaže notranjih in vhodnih vrat.

Polaganje talnih oblog

Inposovi strokovno usposobljeni polagalci parketa, laminata in ostalih talnih oblog, vam poleg zajamčene kvalitete polaganja, zagotovijo ustrezno pripravo-konstrukcijo terena, ki je ključna pred polaganjem vseh vrst podov. Kvalitetno vam položimo tudi vse vrste lesenih terasnih (zunanjih) podov.

INPOS, d.o.o., Celje | TEL: 03/ 428 61 00 | E: info(at)inpos.eu | ODPRTO: PO–SO: 7.00–20.00, NED. - PRAZNIKI: 7.00–13.00