O PODJETJU

inposprevaljeposlov

PREDSTAVITEV DRUŽBE INPOS d.o.o.

inposceljeizzraka2

Osnovna dejavnost družbe je trgovina na debelo in drobno s tehničnim blagom.

Družba je, iz nekoč lokalnega trgovca celjske regije, z razvojem logističih kapacitet, prerasla v vseslovenskega trgovca s tehničnim blagom.

V strukturi prodaje je močnejša veleprodaja, s katero ustvarimo preko 60% vseh svojih prihodkov. Veleprodajna dejavnost temelji predvsem na celoviti oskrbi naših zvestih veleprodajnih in repro kupcev. Upamo si trditi, da je naša konkurenčna prednost hitra odzivnost in prilagodljivost potrebam naših partnerjev, ter konkurenčnost prodajnih cen. Posebno pozornost posvečamo kvaliteti ponudbe in zato vanjo uvrščamo le skrbno izbrane slovenske in tuje blagovne znamke, ki zagotavljajo trajno zadovoljstvo uporabnikov. Nudimo izdelke metalurgije, gradbenega železa in armaturnih mrež, orodja, vijakov, okovja, gradbenega materiala, vodovoda, ogrevanja in elektro materiala, kemije, barv, blaga za zaščito pri delu, embalaže, zelenega programa in široke potrošnje. Partnerjem omogočamo nakup iz centralnega skladišča v Celju ali pa preko tranzitnih dobav.

Najmlajše in hkrati najhitreje rastoče področje dejavnosti INPOS-a je maloprodaja .
Naši tehnično – prodajni centri se raztezajo na površini od 2000 do 3000 m2 pokrite prodajne površine in približno 5000 m2 zunanje prodajne površine. V tehnično – prodajnih centrih v Celju, Sevnici, Slovenski Bistrici in na Prevaljah, nudimo širok izbor tehničnega blaga, ki ga tržimo v veleprodaji ter izdelke za dom in vrt vključno z lesnimi polizdelki in izdelki za domače mojstre, obrtnike in podjetnike ter končne potrošnike.

Skupaj dosega družba letno 35 milijonov evrov prihodkov in zaposluje več kot 170 ljudi.

 

INPOS, d.o.o., Celje | TEL: 03/ 428 61 00 | E: info@inpos.si | ODPRTO: PO–SO: 7.00–20.00, NED. - PRAZNIKI: 7.00–13.00