Reportaža Koroške TV-Otvoritev centra Inpos na Prevaljah

Prispevek: Darja Vrhovnik
Slika: Marko Zaveršnik
Montaža: Aljoša Vrhovnik

Četrtek, 14. april 2011

Na Prevaljah dve novi trgovini

Jan Klančnik

Torek, 10. avgust 2010

Redni vozniki na glavni cesti med Ravnami in Prevaljami so gotovo že opazili gradbišče poleg Hoferja ter še eno na travniku zraven naselja Pod Gonjami in se morda spraševali, kaj neki tam raste. Odgovor je kot na dlani – kaj drugega kot dve novi trgovini, od katerih je ena na Koroškem že stara znanka.

Tukaj bo stala nova stavba diskonta Eurospin

Izkop za nov Eurospin – v ozadju tovarna Paloma.

Zraven reke Meže pri prevaljskem rondoju investitor Eurospin eko d.o.o. gradi nove prostore za svojo diskontno trgovino. Tja naj bi se preselili iz trenutne lokacije pri matičnem stadionu nekdanjega nogometnega prvoligaša NK Korotan.Druga stavba raste na občinski meji. Iztek zdaj že dolgo zapuščenih in propadajočih smučarskih skakalnic se umika prostorom na tem koncu Koroške težko pričakovane večje trgovine s tehničnim blagom, v nasprotju z že nekaj let starimi govoricami pa trgovec ne prihaja iz tujine. V Mežiški dolini bo gradil širši publiki manj znani celjski trgovec INPOS, ki se večinoma ukvarja z veleprodajo tehničnega blaga, s prodajo na drobno pa so začeli šele pred petimi leti z odprtjem trgovsko-prodajnega centra v Sevnici.

Gradbišče trgovine s tehničnim blagom INPOS na meji med občinama Ravne in Prevalje

Center na Prevaljah bo njihov četrti, raztezal pa se bo na 4000 kvadratnih metrih. Po besedah Maše Pfajfar Toplak iz podjetja Inpos d.o.o. bo del prostora namenjen tudi najemnikom in trgovskim lokalom, v svojo sredino pa bodo z odprtjem trgovine povabili tudi 30 novih zaposlenih. Celotna vrednost investicije je ocenjena na 5 milijonov evrov, prvi obiskovalci pa naj bi v center vstopili februarja 2011.
Vir:www.bajta.si

Otvoritev Inpos trgovine na Prevaljah

Večer, 14.april 2011

Jurij Berložnik

Vir: Časnik Večer

INPOS, d.o.o., Celje | TEL: 03/ 428 61 00 | E: info(at)inpos.eu | ODPRTO: PO–SO: 7.00–20.00, NED. - PRAZNIKI: 7.00–13.00