ZAPOSLITEV

 

KADRI

Zaposleni so temelj uspeha družbe!  Družba INPOS zaposluje sposobne sodelavce, ki so se pripravljeni izobraževati in tako z nenehnimi izboljšavami krepiti svoje kompetence. Navedeno vodi do razumevanja pravil družbe in njenega poslanstva, izpolnjevanja vizije ter vrednot. Hkrati družba zaposluje sodelavce, ki uživajo v svojem delu in dinamičnem ter raznolikem delovnem okolju. Vsakemu zaposlenemu v Inposu je strokovno, natančno in odgovorno opravljeno delo vrednota. Obdobje, v katerem živimo in delujemo z nenehnimi spremembami, zahteva od nas naklonjenost k izzivom, slednje pa nam omogoča, da se uspešno borimo na trgu in si zagotovimo varno prihodnost.

Če ste ocenili, da bi želeli sodelovati v timu naših sodelavcev, v okolju, ki se nenehno spreminja in razvija, vas vabimo, da nam posredujete prošnjo za zaposlitev skupaj s kratkim življenjepisom. Navedeno lahko kdajkoli pošljete na naš elektronski naslov: nevenka.breznik(at)inpos.si.

Za dodatne informacije o delovnih mestih smo vam z veseljem na razpolago v kadrovskem oddelku družbe oziroma na telefonski številki: 03 / 4286113, Nevenka Breznik.
Vaše podatke bomo varovali s primerno skrbnostjo, jih obdržali v evidenci in vas povabili na uvodni razgovor, ko bomo imeli potrebo po vašem profilu, znanju in izkušnjah.

INPOS, d.o.o., Celje | TEL: 03/ 428 61 00 | E: info(at)inpos.eu | ODPRTO: PO–SO: 7.00–20.00, NED. - PRAZNIKI: 7.00–13.00