ZAPOSLITEV

kolektiv172

KADRI

Zaposleni so temelj uspeha družbe!  Družba INPOS zaposluje sposobne sodelavce, ki so se pripravljeni izobraževati in tako z nenehnimi izboljšavami krepiti svoje kompetence. Navedeno vodi do razumevanja pravil družbe in njenega poslanstva, izpolnjevanja vizije ter vrednot. Hkrati družba zaposluje sodelavce, ki uživajo v svojem delu in dinamičnem ter raznolikem delovnem okolju. Vsakemu zaposlenemu v Inposu je strokovno, natančno in odgovorno opravljeno delo vrednota. Obdobje, v katerem živimo in delujemo z nenehnimi spremembami, zahteva od nas naklonjenost k izzivom, slednje pa nam omogoča, da se uspešno borimo na trgu in si zagotovimo varno prihodnost.

Če ste ocenili, da bi želeli sodelovati v timu naših sodelavcev, v okolju, ki se nenehno spreminja in razvija, vas vabimo, da nam posredujete prošnjo za zaposlitev skupaj s kratkim življenjepisom. Navedeno lahko kdajkoli pošljete na naš elektronski naslov: nevenka.breznik@inpos.si.

Za dodatne informacije o delovnih mestih smo vam z veseljem na razpolago v kadrovskem oddelku družbe oziroma na telefonski številki: 03 / 4286113, Nevenka Breznik.
Vaše podatke bomo varovali s primerno skrbnostjo, jih obdržali v evidenci in vas povabili na uvodni razgovor, ko bomo imeli potrebo po vašem profilu, znanju in izkušnjah.

 

ZAPOSLITEV

K sodelovanju vabimo

Prodajalce v TPC Celje za programe:

-      elektro

-      »zeleni program«

-      vodovod

Delovne naloge bodo: prodaja blaga ter pomoč in svetovanje kupcem, skrb za založenost in urejenost prodajnih polic ter ustrezno označevanje blaga, spremljanje ter zagotavljanje kvalitete blaga na posameznem oddelku, vodenje evidence blaga, prevzemanje blaga ter kontrola cen in kodiranje ter ostala dela, ki po svoji naravi sodijo v okvir dela prodajalca.

 

Od vas pričakujemo:

-          IV. oz. V. stopnjo izobrazbe

-          najmanj 3 leta delovnih izkušenj v trgovski branži

-          dobro poznavanje trgovskega blaga po posameznih programih

-          odlična komunikacija s strankami

-          poznavanje dela z računalnikom.

Cilji delovnega mesta:
-    doseganje planskih prodajnih rezultatov.

Če vas odlikujejo: visoka motiviranost, samoinicijativnost, usmerjenost k cilju ter komunikacijske sposobnosti, z veseljem pričakujemo vašo prijavo, v roku 8 dni od dneva objave tega oglasa, na naslov: INPOS, d.o.o., Celje, Opekarniška cesta 2, 3000 Celje oz. na e-naslov: nevenka.breznik@inpos.si. Nudimo vam zaposlitev s polnim delovnim časom, za določen čas, z možnostjo podaljšanja pogodbe oz. sklenitve le-te za nedoločen čas.

INPOS, d.o.o., Celje | TEL: 03/ 428 61 00 | E: info@inpos.si | ODPRTO: PO–SO: 7.00–20.00, NED. - PRAZNIKI: 7.00–13.00