INPOS-prostadelovnamesta

K sodelovanju vabimo:

1. Prodajalce v TPC Prevalje za oddelke:

– gradbeni
– metalurgija

Delovne naloge: prodaja blaga ter pomoč in svetovanje kupcem, skrb za založenost in urejenost prodajnih polic ter ustrezno označevanje blaga, spremljanje ter zagotavljanje kvalitete blaga na posameznem oddelku, vodenje evidence blaga, prevzemanje blaga ter kontrola cen in kodiranje ter ostala dela, ki po svoji naravi sodijo v okvir dela prodajalca.

Od vas pričakujemo:
– IV. oz. V. stopnjo izobrazbe
– najmanj 3 leta delovnih izkušenj v trgovski branži
– dobro poznavanje trgovskega blaga po posameznih programih
– odlična komunikacija s strankami
– poznavanje dela z računalnikom

Cilji delovnega mesta:
– doseganje planskih prodajnih rezultatov

Če vas odlikujejo: visoka motiviranost, samoiniciativnost, usmerjenost k cilju ter komunikacijske sposobnosti, z veseljem pričakujemo vašo prijavo, v roku 8 dni od dneva objave tega oglasa, na naslov:  INPOS, d.o.o., Celje, Opekarniška cesta 2, 3000 Celje oz. na e-naslov: [email protected]. Nudimo vam dinamično delovno okolje in zaposlitev s polnim delovnim časom, za določen čas, z možnostjo podaljšanja pogodbe oz. sklenitve le-te za nedoločen čas.

2. Vodje oddelkov v TPC Celje za programe:

– vijaki, orodje
– vodovod, ogrevanje

Delovne naloge bodo: spremljanje in nadzor delovnega procesa s predlogi izboljšav, vodenje dokumentacije na oddelku, spremljanje ter zagotavljanje kvalitete blaga na posameznem oddelku, skrb za založenost prodajnih polic in ustrezno označevanje blaga, skrb za urejenost oddelka, naročanje blaga in optimiziranje zalog na oddelku, spremljanje konkurenčnosti cen blaga na oddelku, pomoč oziroma svetovanje pri prodaji blaga kupcem, razporejanje  in vodenje osebja v skladu s planom, spodbujanje k izboljšavam zaposlenih na oddelku.

Od vas pričakujemo:
– najmanj IV. stopnjo izobrazbe
– najmanj 3 leta delovnih izkušenj v trgovski branži
– dobro poznavanje trgovskega blaga po razpisanih programih in trgovinskega poslovanja
– organizacijsko vodstvene sposobnosti, sposobnost iskanja in podajanja rešitev za optimizacijo delovnih procesov
– izkušnje pri vodenju ljudi
– odlična komunikacija s strankami
– poznavanje dela z računalnikom.

Cilji delovnega mesta:
–    doseganje planskih prodajnih rezultatov.

Če vas odlikujejo: visoka motiviranost, samoiniciativnost, usmerjenost k cilju ter  komunikacijske sposobnosti, z veseljem pričakujemo vašo prijavo, v roku 8 dni od dneva objave tega oglasa, na naslov:  INPOS, d.o.o., Celje, Opekarniška cesta 2, 3000 Celje oz. na e-naslov:  [email protected]. Nudimo vam dinamično delovno okolje z možnostjo osebnega in profesionalnega razvoja v družbi ter zaposlitev s polnim delovnim časom, za nedoločen čas.

3. Prodajalce v TPC Celje za programe:

– vijaki orodje
– vodovod, ogrevanje

Delovne naloge bodo: prodaja blaga ter pomoč in svetovanje kupcem, skrb za založenost in urejenost prodajnih polic ter ustrezno označevanje blaga, spremljanje ter zagotavljanje kvalitete blaga na posameznem oddelku, vodenje evidence blaga, prevzemanje blaga ter kontrola cen in kodiranje ter ostala dela, ki po svoji naravi sodijo v okvir dela prodajalca.

Od vas pričakujemo:
– oz. V. stopnjo izobrazbe
– najmanj 3 leta delovnih izkušenj v trgovski branži
– dobro poznavanje trgovskega blaga po razpisanih programih
– odlična komunikacija s strankami
– poznavanje dela z računalnikom.

Cilji delovnega mesta:
–    doseganje planskih prodajnih rezultatov.

Če vas odlikujejo: visoka motiviranost, samoiniciativnost, usmerjenost k cilju, odgovornost za delo ter komunikacijske sposobnosti, z veseljem pričakujemo vašo prijavo, v roku 8 dni od dneva objave tega oglasa, na naslov:  INPOS, d.o.o., Celje, Opekarniška cesta 2, 3000 Celje oz. na e-naslov:  [email protected].

Nudimo vam dinamično delovno okolje z možnostjo osebnega in profesionalnega razvoja v družbi ter zaposlitev s polnim delovnim časom, za nedoločen čas.

4. Komercialista za program »orodje in vijaki«

Delovne naloge bodo: načrtovanje in izvajanje prodajnih in nabavnih strategij ter aktivnosti, zbiranje, analiziranje in vodenje vseh potrebnih informacij in evidenc o dobaviteljih in kupcih, spremljanje in analiziranje cen na prodajnem in nabavnem trgu, širitev in razvoj svojega prodajnega programa in  uvajanje novih izdelkov, sistematična obdelava trga in iskanje novih prodajnih poti, iskanje novih nabavnih virov.

Od vas pričakujemo:
– najmanj V. stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri
– najmanj 3 leta delovnih izkušenj v trgovski branži na razpisanem programu in odlično poznavanje prodajnih procesov
– komercialna znanja in dobre pogajalske in prodajne sposobnosti
– odlična komunikacija s strankami
– urejenost, natančnost in doslednost
– znanje enega tujega jezika
– vozniški izpit B kategorije
– poznavanje dela z računalnikom

Cilji delovnega mesta:
– doseganje planskih prodajnih rezultatov
– povečevanje tržnega deleža in prihodkov
– uspešno pozicioniranje na trgu.

 

 

INPOS, d.o.o., Celje | TEL: 03/ 428 61 00 | E: info(at)inpos.si | ODPRTO: PO–SO: 7.00–19.00, NED. - PRAZNIKI: 7.00–13.00